Неділя, 19.05.2024, 18:02
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Персональний сайт        Катренюк Марії Петрівни

Категорії розділу
б [0]
а [0]
в [0]
Погода
Погода у Глибокій
Міні-чат
200
Наше опитування
Хто сьогодні до нас завітав?
Всього відповідей: 194
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 18 » Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти - 2014"
18:16
Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти - 2014"
     З 18 березня по 20 березня 2014 року у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" (Київ, вул. Салютна, 2-Б, павільйон №2) відбудеться П’ята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти – 2014". 

  Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія "Виставковий Світ". 

  Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці "Сучасні заклади освіти" з 2010 року надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні. 

  Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти" сьогодні є найбільшим професійним форумом освітніх, наукових та науково-технічних інновацій, ефективним майданчиком для діалогу представників державного сектору, закладів освіти різних країн, компаній-виробників програмних рішень, інструментом популяризації новітніх освітніх методик, інформаційних технологій та інструментів, спрямованих на формування сучасного рівня національної системи освіти. 

  Свої вагомі досягнення презентуватимуть 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукових установ, методичних центрів, органів управління освітою, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 регіонів України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану. 

  Закордонні навчальні заклади та міжнародні агенції представлять свої досягнення, досвід співпраці з українськими закладами освіти, запропонують потенційним абітурієнтам та їх батькам, педагогам, директорам шкіл України освітні програми, ознайомлять з умовами прийому в навчальні заклади, програмами обміну, післядипломною освітою. 

  Підприємства та представництва індустрії сучасних засобів навчання, електронних систем, програм та рішень для галузі освіти презентуватимуть на експозиціях електронні та технічні новинки освітнього ринку, можливості, переваги та досвід їх упровадження у навчальний процес. 

  Програмою виставки передбачено проведення 59 педагогічних читань, науково-практичних конференцій, семінарів та "круглих столів" за участю директорів і провідних науковців НАН і НАПН України, фахівців Міністерства освіти і науки України, ДНУ "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти" МОН України, практичних працівників галузі освіти, представників бізнес-структур, які презентують власний досвід співпраці з навчальними закладами, упровадження нових виробничих технологій в педагогічний процес. 

  У межах Дня аграрної освіти 18 березня 2014р. відбудуться дискусія на тему: "Аграрна освіта: сучасність та перспективи" та майстер-класи, організовані аграрними вищими навчальними закладами. 

  Уперше в межах виставки 19 березня 2014р. відбудеться День професійно-технічної освіти, програмою передбачено проведення семінару "Фахова підготовка робітничих кадрів у навчально-практичних центрах професійно-технічних навчальних закладів – важлива складова розвитку сучасного виробництва", проводять Супрун В.В., директор департаменту професійно-технічної освіти МОН України та Паржницький В.В., начальник відділення науково-методичного забезпечення змісту професійно-технічної освіти ДНУ "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти" МОН України; театралізований показ мод, а також численні майстер-класи "Місто майстрів" від представників професійно-технічних закладів освіти з усіх регіонів України. 

  Для учнів 9-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, учнів професійно-технічних закладів освіти, вихованців позашкільних навчальних закладів в межах виставки відбудеться відкрита стендова презентація робіт Всеукраїнського конкурсу IntelЕко-Україна – 2014 національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF-2014 за категоріями: біологія, хімія, біохімія та хімічна інженерія, науки про людину, науки про Землю та екологія. 

  Організатори виставки зазначають, що спектр представлених освітніх послуг, інноваційних технологій та обладнання зможе зацікавити найвимогливіших відвідувачів від школярів до професіоналів галузі. 

  Виставка працює:
18-19 березня 2014р.– 10:00 – 18:00
20 березня 2014р. – 10:00 – 16:00


Вхід вільний.

 
За матеріалами: Освітній портал
Переглядів: 348 | Додав: Petrivna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту