Неділя, 19.05.2024, 18:16
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Персональний сайт        Катренюк Марії Петрівни

Категорії розділу
б [0]
а [0]
в [0]
Погода
Погода у Глибокій
Міні-чат
200
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 238
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 26 » Дошкільнятам — освіта для сталого розвитку
23:27
Дошкільнятам — освіта для сталого розвитку

  Розроблено навчальний курс «Дошкільнятам про освіту для сталого розвитку» в межах міжнародного проекту «Освіта для сталого розвитку в дії», організаторами якого є громадська організація «Вчителі за демократію та партнерство» спільно з Інститутом педагогіки НАПН України.

  З вітальним словом до гостей заходу звернулася Тетяна ЗАСЄКІНА, заступник директора Інституту педагогіки НАПН України. Олена ПОМЕТУН, науковий керівник проекту, член-кореспондент НАПН України, доктор пед. наук, проф. таНаталія ГАВРИШ, один із авторів посібника, доктор пед. наук, проф. ознайомили всіх присутніх з особливостями педагогічної моделі освіти для сталого розвитку та поділилися результатами апробації розробленого курсу в дошкільних навчальних закладах України.

  Відтак досвід роботи представили педагоги, що вже апробували цей навчальний курс в освітньому процесі дошкільного навчального закладу, — це Ольга ОРЛОВА, ст. викл. кафедри педагогіки та андрагогіки, методист Центру загальної та дошкільної освіти Житомирського ІППО, канд. пед. наук; Тетяна СІМАЙКІНА, вихователь-методист ДНЗ № 57, м. Житомир та Галина НІКІШИНА, методист приватної спеціалізованої школи «Тріумф», м. Київ.

  Про зміст та методику підготовки вихователя до навчання дошкільників моделей поведінки для сталого розвитку розповіла Сабіна ІВАНЧУК, тренер зі сталого розвитку, співробітник кафедри дошкільної освіти, аспірант кафедри педагогіки вищої школи ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет», м. Краматорськ.

  Наостанок Ірина БАРАНОВА, координатор проекту «Освіта для сталого розвитку», ознайомила присутніх зі структурою та змістом навчально-методичного забезпечення з освіти для сталого розвитку в дошкільних навчальних закладах і закликала педагогів брати участь у підготовчих тренінгах.

  Усі присутні мали змогу на власні очі переконатися в ефективності представленого курсу, переглядаючи виставку творчих виробів дітей, батьків та вихователів дошкільних навчальних закладів Житомира із відходів під назвою «Друге життя речей». 

Переглядів: 446 | Додав: Petrivna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту